Start e-bikeproef op dinsdag 6 maart

  Werk jij bij het WKZ?

  Pak jij voornamelijk de auto naar het werk?

  Dat kan anders. Stap lekker op een e-bike!

  Probeer 1 week gratis een e-bike of speed pedelec en ervaar hoe lekker het is om naar je werk te fietsen!Vanaf dinsdag 6 maart staan er vier e-bikes en een speed pedelec voor je klaar bij het WKZ.

  DE E-BIKEPROEF IS VOL! Je kunt geen e-bike meer reserveren. Zou je graag een e-bike uitproberen? Stuur een e-mail naar: info@ikwileenebike.nl

  Hoe werkt de e-bikeproef?

  • Reserveer een e-bike of speed pedelec in het online e-bike reserveringssysteem voor een periode van 1 week.
  • Je kiest zelf een periode waarin je de fiets wilt uitproberen. De uitgiftedagen zijn op dinsdag 6 maart, 13 maart, 20 maart en 27 maart.
  • Ophalen van de e-bike: Haal de e-bike of speed pedelec op de door jou gekozen datum in de fietsenstalling in de parkeergarage van het WKZ tussen 12.00 en 13.00 uur. Let op: als je de e-bike of speed pedelec hebt gereserveerd op dinsdag 6 maart, dan haal je de fiets op tijdens de kick-off bijeenkomst van de e-bikeproef van 12.00 tot 12.45 uur in de hal.
  • Terugbrengen van de e-bike: Breng de e-bike na 1 week terug voor 09.30 uur naar de fietsenstalling in de parkeergarage van het WKZ en geef daarna de sleutel af bij het Facilitair Service Centrum in het UMC Utrecht.
   Breng bij het ophalen van de e-bike een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en je ID-bewijs mee.
  • Heb je een speed pedelec gereserveerd? Met de snelle speed pedelec kun je maximaal 45 km per uur fietsen. Voor de speed pedelec is een rijbewijs en helm verplicht. De helm wordt meegeleverd bij de uitgifte van de speed pedelec. Toon bij het ophalen je rijbewijs.
  • De e-bike proef bij het WKZ loopt in totaal 4 weken.