Start e-bikeproef op dinsdag 27 februari

  Werk jij bij het UMC Utrecht?

  Pak jij voornamelijk de auto naar het werk?

  Dat kan anders. Stap lekker op een e-bike!

  Probeer 1 week gratis een e-bike of speed pedelec en ervaar hoe lekker het is om naar je werk te fietsen! Vanaf dinsdag 27 februari staan er vier e-bikes en een speed pedelec voor je klaar bij het UMC Utrecht.

  DE E-BIKEPROEF IS VOL. Je kunt niet meer reserveren. Zou je graag e-bike uitproberen, maar lukt dit nu niet? Stuur een e-mail naar: info@ikwileenebike.nl

  Hoe werkt de e-bikeproef?

  • Reserveer een e-bike of speed pedelec in het online e-bike reserveringssysteem voor een periode van 1 week.
  • Je kiest zelf een periode waarin je de elektrische fiets wilt uitproberen. De uitgiftedagen zijn op dinsdag 27 februari, 6 maart, 13 maart en 20 maart.
  • Ophalen van de e-bike: Haal de e-bike of speed pedelec op de door jou gekozen datum in de fietsenstalling in de parkeergarage Zuid (P-Zuid) van het UMC Utrecht tussen 15.00 en 16.00 uur. Let op: als je de e-bike of speed pedelec hebt gereserveerd op dinsdag 27 februari, dan haal je de fiets op tijdens de kick-off bijeenkomst van de e-bikeproef van 12.00 tot 12.45 uur in de lounge naast personeelsrestaurant De Brink.
  • Terugbrengen van de e-bike: Breng de E-bike na 1 week terug voor 09.30 uur naar de fietsenstalling in de parkeergarage Zuid (P-Zuid) en geef daarna de sleutel af bij het Facilitair Service Centrum in het UMC Utrecht.
   Breng bij het ophalen van de e-bike een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en je ID-bewijs mee.
  • Heb je een speed pedelec gereserveerd? Met de snelle speed pedelc kun je maximaal 45 km per uur fietsen. Voor de high speed e-bike is een rijbewijs en helm verplicht. De helm wordt meegeleverd bij de uitgifte van de speed pedelec. Toon bij het ophalen je rijbewijs.
  • De e-bike proef bij het UMC Utrecht loopt in totaal 4 weken.