Start e-bikeproef op dinsdag 27 maart 2018

  Werk jij bij het St. Antonius Ziekenhuis?

  Pak jij voornamelijk de auto naar het werk?

  Dat kan anders. Stap lekker op een e-bike!

  Probeer 1 week gratis een e-bike of speed pedelec en ervaar hoe lekker het is om naar je werk te fietsen! Vanaf dinsdag 27 maart staan er vier e-bikes en een speed pedelec voor je klaar bij het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Utrecht en vanaf dinsdag 3 april staat er een vergelijkbare pool klaar bij locatie Nieuwegein. Medewerkers die in Woerden wonen of werken kunnen een e-bike ophalen in Utrecht of Nieuwegein.

  Hoe werkt de e-bikeproef?

  Reserveer een e-bike of speed pedelec in het online e-bike reserveringssysteem voor een periode van 1 week op een locatie naar keuze. Je kiest zelf de locatie en de periode waarin je de elektrische fiets wilt uitproberen. Iedereen bij het St. Antonius kan mee doen!

  DE E-BIKEPROEF IS VOL. Je kunt niet meer reserveren. Zou je graag een e-bike uitproberen, maar lukt dit nu niet? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst. Stuur een e-mail naar:Hennie de Groot van F&V: h.groot@antoniusziekenhuis.nl

  Locatie Utrecht

  • Druk op de knop om de e-bike te reserveren. Vul je persoonlijke gegevens in en kies jouw gewenste locatie.
  • Je kunt een e-bike of speed pedelec reserveren op dinsdag 27 maart, 3 april, 10 april en 17 april.
  • Je haalt de e-bike of speed pedelec op tussen 15.00 en 16.00 uur in de rijwielstalling bij de personeelsingang. LET OP: als je de e-bike of speed pedelec hebt gereserveerd op dinsdag 27 maart, dan haal je de fiets op tijdens de kick-off bijeenkomst van de e-bikeproef van 12.00 tot 12.30 uur bij de hoofdingang. Je ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
  • Je brengt de e-bike of speed pedelec na 1 week voor 09.30 uur op dezelfde locatie terug. Je levert daarna de sleutel in bij de frontoffice Vastgoed & Techniek, op de 3e verdieping. Dit is ook de balie waar je passen en sleutels ophaalt. De balie is open vanaf 08:00 uur.
  • Breng bij het ophalen van de e-bike een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en je ID-bewijs mee.

  Locatie Nieuwegein

  • Druk op de knop om de e-bike te reserveren. Vul je persoonlijke gegevens in en kies jouw gewenste locatie.
  • Je haalt de e-bike of speed pedelec op tussen 12.00 en 13.00 uur in het voorportaal van de rijwielstalling tussen de hoofdingang en ingang parkeergarage.
  • Je brengt de e-bike of speed pedelec na 1 week voor 09.30 uur op dezelfde locatie terug. Je levert daarna de sleutel in bij de frontoffice Vastgoed & Techniek, J-vleugel, begane grond. Dit is de balie waar je ook passen en sleutels haalt. De balie is open vanaf 07:00 uur.
  • Breng bij het ophalen van de e-bike een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en je ID-bewijs mee.

  Extra info over de speed pedelec

  Heb je een speed pedelec gereserveerd? Met de snelle speed pedelc kun je maximaal 45 km per uur fietsen. Voor de high speed e-bike is een rijbewijs en helm verplicht. De helm wordt meegeleverd bij de uitgifte van de speed pedelec. Toon bij het ophalen je rijbewijs.