Start e-bikeproef op donderdag 8 maart

  Werk jij bij het RIVM?

  Pak jij voornamelijk de auto naar het werk?

  Dat kan anders. Stap lekker op een e-bike!

  Probeer 1 week gratis een e-bike of speed pedelec en ervaar hoe lekker het is om naar je werk te fietsen. Vanaf donderdag 8 maart staan er vier e-bikes en een speed pedelec voor je klaar op het USPB terrein.

  Hoe werkt de e-bikeproef?

  • Reserveer een e-bike of speed pedelec in het online e-bike reserveringssysteem voor een periode van 1 week.
  • Je kiest zelf een periode waarin je de elektrische fiets wilt uitproberen. De uitgiftedagen zijn op donderdag 8, 15, 22 en 29 maart.
  • Ophalen van de e-bike: Haal de e-bike of speed pedelec op de door jou gekozen datum in de fietsenstalling bij gebouw 1 tussen 15.00 en 16.00 uur. Let op: als je de e-bike of speed pedelec hebt gereserveerd op donderdag 8 maart, dan haal je de fiets op tijdens de kick-off bijeenkomst van de e-bikeproef van 12.00 tot 12.30 uur op de open flexplek in gebouw W.
  • Terugbrengen van de e-bike: Breng de E-bike na 1 week terug voor 09.30 uur in het gereserveerde deel van de fietsenstalling naast gebouw 1 en geef daarna de sleutel af bij de Beveiliging.
  • Breng bij het ophalen van de e-bike een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en je ID-bewijs mee.
  • Heb je een speed pedelec gereserveerd? Met de snelle speed pedelc kun je maximaal 45 km per uur fietsen. Voor deze high speed e-bike is een rijbewijs en helm verplicht. De helm wordt meegeleverd bij de uitgifte van de speed pedelec. Toon bij het ophalen je rijbewijs.
  • De e-bike proef bij het RIVM loopt in totaal 4 weken.

  Wil je een e-bike aanschaffen?

  Maak gebruik van de fietsregeling! Bij RIVM en IntraVacc kunnen medewerkers gebruik maken van de regeling Individuele Keuze Arbeidsvoorwaarden Pakket (IKAP) en kunnen maximaal € 750,- inzetten. Kijk voor de exacte voorwaarden en rekenvoorbeelden op het P-Direktportaal.