Start e-bikeproef op donderdag 5 april 2018

  Werk jij bij de Universiteit Utrecht?

  Pak jij voornamelijk de auto naar het werk?
  Dat kan anders. Stap lekker op een e-bike!

  Probeer 1 week gratis een e-bike of speed pedelec en ervaar hoe lekker het is om naar je werk te fietsen! Vanaf donderdag 5 april staan er vier e-bikes en een speed pedelec voor je klaar bij de Green Office van de Universiteit Utrecht.

  Zo werkt de e-bikeproef:

  • Druk op de knop om jouw e-bike of speed pedelec te reserveren voor de periode van 1 week.
  • Vul je persoonlijke gegevens in en kies jouw gewenste locatie.
  • Je kunt een e-bike of speed pedelec reserveren op donderdag 5 april, 12 april, 19 april en 26 april.
  • Je haalt de e-bike of speed pedelec op tussen 15.00 en 16.00 uur bij de Green Office, Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, ruimte 0.44.
  • LET OP: als je de e-bike of speed pedelec hebt gereserveerd op donderdag 5 april, dan haal je de fiets op tijdens de kick-off bijeenkomst van de e-bikeproef van 12.00 tot 12.30 uur bij de Green Office. Je ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
  • Je brengt de e-bike of speed pedelec na 1 week voor 09.30 uur op dezelfde locatie terug. Je levert daarna de sleutel in bij het Secretariaat Directie Human Resources, Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, kamer 1.28 (1e verdieping).
  • Breng bij het ophalen van de e-bike een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en je ID-bewijs mee.

  Extra info over de speed pedelec

  Heb je een speed pedelec gereserveerd? Met de snelle speed pedelc kun je maximaal 45 km per uur fietsen. Voor de high speed e-bike is een rijbewijs en helm verplicht. De helm wordt meegeleverd bij de uitgifte van de speed pedelec. Toon bij het ophalen je rijbewijs.