Start e-bikeproef op donderdag 12 april 2018

  Werk jij bij De Hoogstraat Revalidatie?

  Pak jij voornamelijk de auto naar het werk?
  Dat kan anders. Stap lekker op een e-bike!

  Probeer 1 week gratis een e-bike of speed pedelec en ervaar hoe lekker het is om naar je werk te fietsen! Vanaf donderdag 12 april staan er vier e-bikes en een speed pedelec voor je klaar bij de fietsenstalling van De Hoogstraat.

  Deze e-bikeproef geldt ook voor medewerkers van de Mytylschool. Werk jij bij de Mytylschool en wil je ook mee doen? Stuur een e-mail naar peno@dehoogstraat.nl voor praktische afspraken over het ophalen en terugbrengen van de elektrische fiets.

  De laatste twee weken van de e-bikeproef vallen in de schoolvakantie. Ben je niet gebonden aan deze vakantie, zou je dan willen inschrijven voor de twee laatste data?

  Zo werkt de e-bikeproef:

  • Druk op de knop om jouw e-bike of speed pedelec te reserveren voor de periode van 1 week.
  • Vul je persoonlijke gegevens in en kies jouw gewenste locatie.
  • Je kunt een e-bike of speed pedelec reserveren op donderdag 12 april, 19 april, 26 april en 3 mei 2018.
  • Je haalt de e-bike of speed pedelec op tussen 12.00 en 13.00 uur in de fietsenstalling van De Hoogstraat Revalidatie, Rembrandtkade 10 in Utrecht.
  • LET OP: als je de e-bike of speed pedelec hebt gereserveerd op donderdag 12 april, dan haal je de fiets op tijdens de kick-off bijeenkomst van de e-bikeproef van 12.00 tot 12.30 uur. Je ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
  • Je brengt de e-bike of speed pedelec na 1 week op donderdag voor 09.30 uur op dezelfde locatie terug. Je levert daarna de sleutel in bij de receptie van De Hoogstraat.
  • Breng bij het ophalen van de e-bike een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en je ID-bewijs mee.

  Extra info over de speed pedelec

  Heb je een speed pedelec gereserveerd? Met de snelle speed pedelc kun je maximaal 45 km per uur fietsen. Voor de high speed e-bike is een rijbewijs en helm verplicht. De helm wordt meegeleverd bij de uitgifte van de speed pedelec. Toon bij het ophalen je rijbewijs. Lees hier meer over de wetgeving voor de speed pedelec.